+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: No [UI Control] option

  1. #1
    Kurt Edwards
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    22
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default No [UI Control] option

    I am trying to create a button to run a script that I have created. I have searched many tutorials and they all say to go to customize->commands->[UI Controls]. I try to do this and I don't have an option for [UI Controls]. I am running ArcGIS 10 with an ArcEditor license. What am I doing wrong?

    Thanks, Kurt.

  2. #2
    Anthony Atkins, GISP
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    86
    Points
    4
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: No [UI Control] option

    Kurt,
    Are you scrolling all the way to the bottom of the list of the "Categories:" box on the "Commands" tab? I have it open, on my screen now.

  3. #3
    Kurt Edwards
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    22
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: No [UI Control] option

    Anthony,

    I have scrolled all the way down in the commands window and it is not listed there. Here is a screen shot.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	UI Control.JPG‎
Views:	24
Size:	36.5 KB
ID:	5434  

  4. #4
    Anthony Atkins, GISP
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    86
    Points
    4
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: No [UI Control] option

    I'd imagine the issue is probably something (like VB support) wasn't checked during the install. I haven't done an install of ArcMap, but if you weren't the one to do the install I'd check with the person that did and see if a full install was done.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts