+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: CityEngine Vue (Win 64-bit) activation problem

  1. #1
    Marko Keränen
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Exclamation CityEngine Vue (Win 64-bit) activation problem

    Hello

    I purchased CityEngine for Vue (64 bit) 16.1.2012 from Cornucopia 3D. It installed without problems but when I try to activate it I get a notification: "Invalid activation code". I copy/pasted the activation code from the email I got when I purchased CityEngine so there's no typing errors (or at least shouldn't be). I've also tried to type the activation by hand but the result was the same: "Invalid activation code".

    I've tried to contact info@procedural.com about this but got no answer.

    So, what to do to get it running?

    Regards,

    Marko
    Last edited by -Marko-; 01-18-2012 at 08:52 AM.

  2. #2

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    1
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: CityEngine Vue (Win 64-bit) activation problem

    Dear Marko.

    Please send me an email with your MAC address to: mreimer@esri.com

    I will be able to resolve this issue for you.

    Kind regards from Switzerland,
    Marcel Reimer

  3. #3
    Marko Keränen
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: CityEngine Vue (Win 64-bit) activation problem

    Hello,

    I've send you email with my MAC address.

    One thing: I was wondering if it makes any difference but there's two network adapters on my machine. The other one is integrated on the motherboard and the other one is an external network card. I bought the external card few months ago because the integrated LAN adapter stopped working (for a day or so) for unknown reason and then started working again. But because I already had bought an external card I left that attached to the machine. So the MAC address is from the external card which is connected to the network.

    Marko
    Last edited by -Marko-; 01-19-2012 at 11:00 AM. Reason: more information:

  4. #4
    Matthias Buehler

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    1,683
    Points
    441
    Answers Provided
    142


    0

    Default Re: CityEngine Vue (Win 64-bit) activation problem

    Hi Marko.

    The CityEngine displays all valid MAC addresses it finds in the Licensing Screen, on the top.

    Can you find it ?
    _________________

    CityEngine Machinist

    * YOUTUBE CHANNEL : www.youtube.com/channel/UCNS4TLgToEDQiH9pi06ofOA
    * tutorial videos : http://forums.arcgis.com/threads/648...URCES-FAQ-HELP
    * Please use the rating buttons on the right side !

  5. #5
    Marko Keränen
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    5
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: CityEngine Vue (Win 64-bit) activation problem

    All ok now. Marcel solved it for me.

    Marko

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts