+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: Issue Configuring Pop-ups

  1. #1
    Rob Gates
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Issue Configuring Pop-ups

    Hello,

    I am running into an issue attempting to configure the pop-ups of a zipped shapefile layer that I have added to ArcGIS Explorer Online. After configuring certain fields (renaming, turning off, configuring, etc) and clicking "OK" the changes are not reflected in the new pop-up. Any idea why this might be the case? I have performed this action before with no issues and am not sure why this error would be occurring all of a sudden. Thanks for the help

  2. #2
    Shelly Gill
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    173
    Points
    16
    Answers Provided
    3


    0

    Default Re: Issue Configuring Pop-ups

    I've not actually heard this problem before, so I dont have any specific suggestions, but if you find it keeps happening, can you share the map that is causing the problems and we'll take a look at it. (BTW, if you have a pop-up open and change the configuration, you'll have to close that pop-up and reopen it to see the changes, but that's the way it's always behaved so nothing changed there).
    Shelly Gill
    Product Engineer at ESRI

  3. #3
    Rob Gates
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: Issue Configuring Pop-ups

    Yeah it's definitely not an issue of closing and reopening the pop-ups after editing because that was the first thing I tried. The edits are showing up on the Pop-ups tab but they even after pressing "ok" and closing and reopening the pop-ups the edits don't go into effect. Here is a link to the shared map. The layer "Primary Schools" is the one that I've been attempting to edit, but the problem seems to be occurring on all the layers. I'm thinking the entire map my have been corrupted in some way so I'm going to try starting over from scratch to see if that makes a difference but if anyone has any idea I appreciate the input. Thanks

    http://www.arcgis.com/explorer/?open...78731.02979628
    Last edited by rgates611; 02-22-2012 at 06:13 AM.

  4. #4
    Rob Gates
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    3
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: Issue Configuring Pop-ups

    Starting from scratch seems to have fixed the issue. Looks like there was something wrong with the zipped shapefile I was adding. Thanks for the help

  5. #5
    Shelly Gill
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    173
    Points
    16
    Answers Provided
    3


    0

    Default Re: Issue Configuring Pop-ups

    Thanks for posting back - glad it's sorted out for you. If this happens again, then if you save a copy of the broken map off and share that, we can take a look and see if we can figure out why it happened.
    Shelly Gill
    Product Engineer at ESRI

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts