+ Reply to Thread
Results 1 to 8 of 8

Thread: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

  1. #1
    Jerry Chapman
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Points
    1
    Answers Provided
    0


    0

    Default Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    After upgrading to V2.2 I'm getting the Mach-O linker error. I've followed all the steps to upgrade and compared with the MapView Demo settings.

    This is the error:
    ld: framework not found ArcGIS
    Command /Developer/Platforms/iPhoneSimulator.platform/Developer/usr/bin/clang failed with exit code 1

    Does this mean the FrameworksSearchPath is not correct? I followed step 6 to add Framework Search paths - ${HOME}/Library/SDKs/ArcGIS
    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-04-05 at 9.00.56 AM.png
Views:	205
Size:	20.2 KB
ID:	13269

  2. #2
    Jerry Chapman
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Points
    1
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    I also tried setting up the Framework Search paths like they are in MapView Demo. Still getting the same error.

    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-04-05 at 10.29.18 AM.png
Views:	172
Size:	28.4 KB
ID:	13274

  3. #3
    Nimesh Jarecha

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    883
    Points
    489
    Answers Provided
    105


    0

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    Did you update the 'Other Linker Flags' to '-ObjC -all_load -framework ArcGIS'?

    Regards,
    Nimesh

  4. #4
    Jerry Chapman
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Points
    1
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    Yes, I did.

    Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2012-04-05 at 11.30.26 AM.png
Views:	310
Size:	44.0 KB
ID:	13277

  5. #5
    Nimesh Jarecha

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    883
    Points
    489
    Answers Provided
    105


    0

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    Did you follow all the steps outlined in the Migrating existing applications from v2.1?

    Please try adding ArcGIS.framework to the project.

    Regards,
    Nimesh

  6. #6
    Jerry Chapman
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    13
    Points
    1
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    Hi Nimesh,

    I added ArcGIS.Framework and no change. So I removed it.

    I reinstalled AGSRuntimeSDKiOSv2.2, went into Xcode, loaded my project, compiled, and the linker error is gone.

    Everything works.

    Thanks,

    Jerry

  7. #7
    Nimesh Jarecha

    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    883
    Points
    489
    Answers Provided
    105


    0
    This post is marked as the answer

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    Great! You got it working!

    Regards,
    Nimesh

  8. #8
    Gary Thorne
    Join Date
    Feb 2013
    Posts
    2
    Points
    0
    Answers Provided
    0


    0

    Default Re: Mach-O Linker Error ld:framework not found ArcGIS

    i am having same problem and unable to solve the issue

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts