+ Reply to Thread
Results 1 to 5 of 5

Thread: The Editor Tracking Beta MainPage won't load in Blend.

  1. #1
    Matt Miley
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    101
    Points
    2
    Answers Provided
    3


    0

    Default The Editor Tracking Beta MainPage won't load in Blend.

    I can't open the MainPage.xaml page in Blend. It gives me an error saying System.Web.HttpUtility or System.windows,HttpUtiliy can't load.


    Is there a work around?

  2. #2
    Kylie Donia
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    101
    Points
    15
    Answers Provided
    3


    0

    Default Re: The Editor Tracking Beta MainPage won't load in Blend.

    Just to make sure I am understanding what you would like to do: You have downloaded the Windows Phone samples. You are trying to open the solution file and then the EditorTracking.xaml file in Blend. However, you are getting an error instead of the design-time experience.

    I am able to reproduce this and will look into it. Thanks!

  3. #3
    Matt Miley
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    101
    Points
    2
    Answers Provided
    3


    0

    Default Re: The Editor Tracking Beta MainPage won't load in Blend.

    Quote Originally Posted by kylie View Post
    Just to make sure I am understanding what you would like to do: You have downloaded the Windows Phone samples. You are trying to open the solution file and then the EditorTracking.xaml file in Blend. However, you are getting an error instead of the design-time experience.
    No, i just made a new solution and copied everything from the interactive samples.

    Everything is fine in VS

    But in Blend....

    ERROR could not load system.net.httputility

  4. #4
    Kylie Donia
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    101
    Points
    15
    Answers Provided
    3


    0

    Default Re: The Editor Tracking Beta MainPage won't load in Blend.

    Thanks for following up. I have confirmed this behavior and logged it for the team.

  5. #5
    Matt Miley
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    101
    Points
    2
    Answers Provided
    3


    0
    This post is marked as the answer

    Default Re: The Editor Tracking Beta MainPage won't load in Blend.

    Fixed at 3.0 official launch.

+ Reply to Thread

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts