+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Error #1009 in the FV 3 Search Widget Results

  1. #1
    Joseph Grubbs
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    34
    Points
    1
    Answers Provided
    1


    0

    Default Error #1009 in the FV 3 Search Widget Results

    I'm configuring my Search widget to query data from a dynamic map service layer. When I first configured the widget, my feature layer contained the attribute data and the searches worked perfectly.

    However, I need to be able to perform the query with the feature layer joined to a non-ArcSDE view in SQL Server Express. The SearchWidget.xml file appears to be set up properly, since the query function works fine. But the selected features do not show up as selected (with a simple marker symbol) in the map display.

    Also, when I mouse over, I get the following 1009 error:

    TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
    at widgets.Search::SearchWidget/mouseOverSearchResult()[C:\Users\Joseph\Adobe Flash Builder 4.6\carterwebmap\src\widgets\Search\SearchWidget.mxml:972]
    at widgets.Search::SearchWidget/___SearchWidget_SearchResultDataGroup1_searchResultMouseOver()[C:\Users\Joseph\Adobe Flash Builder 4.6\carterwebmap\src\widgets\Search\SearchWidget.mxml:1276]
    at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction()
    at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent()
    at mx.core::UIComponent/dispatchEvent()
    at widgets.Search::SearchResultItemRenderer/itemrenderer_mouseOverHandler()[C:\Users\Joseph\Adobe Flash Builder 4.6\carterwebmap\src\widgets\Search\SearchResultItemRenderer.mxml:84]
    at widgets.Search::SearchResultItemRenderer/___SearchResultItemRenderer_ItemRenderer1_mouseOver()[C:\Users\Joseph\Adobe Flash Builder 4.6\carterwebmap\src\widgets\Search\SearchResultItemRenderer.mxml:27]

    Any suggestions? Thank you.

    Joe

  2. #2
    Jason Nielsen
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    72
    Points
    4
    Answers Provided
    4


    0

    Default Re: Error #1009 in the FV 3 Search Widget Results

    I would check to make sure you have the Shape_leng, Shape_area, Shape, and FID for the layer you are wanting to search are checked on the FIELDS tab in your Msd, or mxd. If you are trying to zoom to a feature and it doesn't know its geometry it could be the problem. Make sure to clear your rest cache too.

  3. #3
    Joseph Grubbs
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    34
    Points
    1
    Answers Provided
    1


    0
    This post is marked as the answer

    Default Re: Error #1009 in the FV 3 Search Widget Results

    That was it! When I was configuring the fields, aliases, etc. in the .mxd, I unchecked the Shape field from the display list. After re-checking it, re-publishing the map service and clearing the rest cache, the Search Results function works perfectly. Thanks so much for your help.

    Joe

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts