+ Reply to Thread
Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot access published service

  1. #1
    Brian Green
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Points
    0
    Answers Provided
    1


    0

    Default Cannot access published service

    Hello,

    We have two ArcGIS 10.1 servers running on RedHat Enterprise Linux 6.3 that are clustered - when I access a service (from the arcgis/rest/... web page) on one server it works fine, but on the other one I get a message

    Error: Error handling service request: Could not find a service with JNDI name 'service' in the configured clusters. Service may be stopped or ArcGIS Server may not be running.
    Code: 500

    I've restarted ArcGIS on that server - no luck. This is the server that the service was published on. In the ArcGIS Manager it shows as Started.

    This is happening to a lot of services!

    Any ideas?

  2. #2
    Tom M
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    285
    Points
    12
    Answers Provided
    1


    0

    Default Re: Cannot access published service

    I had a problem with my Service log on that gave a similar result. When I changed from local system account to This Account it fixed the problem. It could also be a permission issue in the file tree somewhere.

  3. #3
    Brian Green
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    10
    Points
    0
    Answers Provided
    1


    0
    This post is marked as the answer

    Default Re: Cannot access published service

    It seems this was related to the cluster definition - I deleted then re-created the cluster, and the problem resolved itself.

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts